hanviskie

Hanviskie schrijft op haar blog regelmatig over water en het waterschap. Als bestuurslid van Waterschap Rivierenland schrijft ze vooral over het werkgebied van Rivierenland, met speciale aandacht voor de ontpoldering van de Noordwaard in Werkendam. De blog is soms informerend, soms opinierend, vaak kritisch of prikkelend. Om zo waterschappers en burgers scherp te houden! En mijn kiezers op de hoogte te houden van mijn werk als volksvertegenwoordiger.

Monday, October 09, 2017

Laatste kaarten voor het Theaterhoppen

Mirjam Boogaard en Izak Boom spelen de voorstelling Knaagdier

De vierde serie Theaterhoppen wordt gehouden op 4 en 5 november in de vesting. Huiskamers en bijzondere locaties worden weer even omgedoopt tot mini-podium. Zondagmatinee en zaterdagavond zijn uitverkocht. Voor de zaterdagmiddag, 4 november zijn nog kaarten te bestellen.

Zaterdagmiddag treden op:
- Charivari trio (muziek)
- Demant & Mol (kleinkunst - PuntKomma)
- TG YrroS! (tragikomedie - Innova)
- Mirjam van den Bogaard & Izak Boom (muziektheater - Knaagdier)


In één avond of middag bezoek je, lopend door de Woerkumse vesting, artiesten op 4 bijzondere speellocaties. Daar kun je op aanraak-afstand genieten van verschillende podium-genres. Ook dit jaar is er een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang,

De Passe Partout kaart kost € 25,- voor 4 voorstellingen en is inclusief ontvangst met koffie en thee bij Café ‘t Hoekske en een gratis pauzedrankje op de 2e speellocatie. Bezoekers worden weer op een centrale plaats ontvangen (Café ‘t Hoekske) en groepsgewijs (lopend) begeleid naar de intieme speellocaties waar alle 4 de voorstellingen simultaan worden gespeeld. Met dank aan de gastvrijheid van de vestingbewoners die hun huizen weer spontaan beschikbaar stellen voor cultuur en aan onze enthousiaste groepsbegeleiders.


www.theaterhoppen.nl